ParaGolf Team Kokkola

Kokkolan Golfissa on toiminut jo vuodesta 2017 Paragolf joukkue, jossa on osallistujina toimintarajoitteisia golfareita. Kokkolan Golfin ParaGolf toimintaa kehittäessä tarvitsemme lisää innokkaita ohjaajia sekä taustatyöntekijöitä mukaan Teamiin!

Oletko halukas olemaan osana mahtavaa Paragolf teamiä, jota myös Paralympiakomitea, Olympiakomitea sekä Keski-Pohjanmaan Liikunta ry. tukee täydellä Sydämmellä?

ParaGolf harjoituksia järjestetään 1-2 kertaa viikossa, kesä ja talvikaudella. ParaGolfareiden tavoitteet ovat monimuotoisia, mutta monella Heistä on myös kilpailullisia tavoitteita. Suomessa järjestetään paljon kilpailuja Paragolffareille mm. Golfliiton järjestämät Special Olympics Unified Golf Tour, Respecta Tour sekä myös muita valtakunnallisia kilpailuita ympäri Suomen! Näissä kilpailuissa Kokkolan Golf on ollut jo monena vuonna mukana järjestävänä seurana.

Monelle ParaGolf harjoituksiin osallistujalle lajimme on vain harrastus muiden joukossa, ja tähän harrastamiseen ME Kokkolan Golfissa pyrimmekin antamaan mahdollisuuden kaikille, toimintarajoittuudesta riippumatta!

Lisätietoa paragolfista löytyy mm.

Suomen Golfliitto / Paragolf

Suomen HCP GOLF ry

#muntapapelata #golfkuuluukaikille

Jos olet halukas osallistumaan ParaGolf toimintaan edes pienellä osuudella, laita allekirjoittaneelle sähköpostia, soita tai revi hiasta! ME TARVITSEMME OHJAAJIA!

Ole yhteydessä suoraan TJ Antti Linna

antti.linna@kokkolangolf.fi

050-3294544